Treninzi

TRENINIZI >>

Treninzi juniorskog tima počeli su 1.jula i odvijaju se svakog četvrtka od 20 časova i subote i nedelje od 17 časova na terenu kod OŠ “Jovan Popović” u Inđiji.

TERETANA >>

Vežbanje u teretani je bitan deo za ozbiljno bavljenje američkim fudbalom. S obzirom na to, organizovani su i termini u teretani u atomskom skloništu u Lameli na centru, svakog ponedeljka, srede i petka od 20h. Termini za vežbanje u teretani su u trajanju od 2h i namenjeni su isključivo članovima kluba. Mesečna nadoknada za ove treninge je svega 500 dinara.

OPREMA >>

Osnovnu opremu za treniranje američkog fudbala obezbeđuje klub. U to spadaju kaciga i ped, zatim štitnici za kolena, butine i kukove, kao i posebni dresovi i pantalonice.
Kopačke, gume za zube, rukavice, kao i neku drugu opremu, igrači obezbeđuju sami. Kopačke kao i zaštitna guma za zube spadaju u obaveznu opremu.

UZRAST >>

Juniorski tim za sezonu 2014. čine momci rođeni 1995, 1996, 1997.  i 1998. godine.

INFORMACIJE >>

Sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail adrese kafindians@gmail.com, ili porukom preko našeg Fejsbuk profila ili stranice, kao i pozivom ili SMS-om na 063/526-065.